Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η Pluspack A.E., είναι μια σύγχρονη ελληνική βιομηχανική επιχείρηση που παράγει είδη πλαστικής συσκευασίας.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στην παραγωγή ειδών συσκευασίας, όπως τσάντες, σακούλες, διάφανες συσκευασίες, φιλμ, πλαστικά, συσκευασίες τροφίμων & κρέατος , και συσκευασία αγροτικών εφαρμογών.

Επίσης η εταιρία παράγει μια ευρεία γκάμα σε σακούλες απορριμμάτων σε ρολό οικιακής & επαγγελματικής χρήσης , προϊόντων HO.RE.CA. εξαιρετικής αντοχής και ελαστικότητας.

Η Pluspack A.E με οδηγό τη σταθερή ποιότητα μέσω του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και των συνεχών ποιοτικών ελέγχων , έχει δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της με αποτέλεσμα να παράγει , πέραν της δικής της γκάμας προϊόντων και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label ) σε μεγάλες αλυσίδες super market.

Τα τελευταία χρόνια η pluspack A.E., έκανε επενδύσεις στην ηλιακή φωτοβολταϊκή ενέργεια, σε νέες τεχνολογίες βιοδιάσπασης & φωτοδιάσπασης του πλαστικού, σε υψηλή τεχνολογία ανακύκλωσης με δυναμικότητα 2000 τόνους το έτος με τη πλειονότητα των ανακυκλωμένων υλικών να χρησιμοποιούνται στη παραγωγή ειδών συσκευασίας της εταιρίας ενώ τα υπόλοιπα προμηθεύουν εργοστάσια στην Ελλάδα για διάφορες χρήσεις (σωλήνες άρδευσης, πλαστικών δεξαμενών κτλ), αναπτύσσοντας έτσι μια νέα ουσιαστική φιλοσοφία που σέβεται τον κόσμο μας και τον βοηθάει
μέσω του επιχειρήν να γίνει καλύτερος.

Η εταιρία εδρεύει στην Κρήτη σε ιδιόκτητο χώρο 3.000μ2, ο οποίος βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου. Με σταθερές βάσεις σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό film extrusion και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, επιχειρούμε με σταθερή στρατηγική και όραμα. Το 2011 βραβεύτηκε με τον έπαινο πράσινης επιχείρησης από το Εμπορικό Επιμελητήριο, αποδεικνύοντας την στρατηγική θέση της εταιρίας για το περιβάλλον.