ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Konstantinos Archontakis

EXECUTIVE MEMBER OF THE BOD

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κωνσταντίνος Αρχοντάκης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη από το 1989 και είναι Διευθύνων Σύμβουλος της PlusPack SA.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες ο κ. Αρχοντάκης, με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία του, έχει διανύσει μια σημαντική πορεία σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητας του Ομίλου, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και των θυγατρικών επιχειρήσεων. Με τις διευθυντικές του ικανότητες, έχει συμβάλει στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του Ομίλου, ενώ οι γνώσεις και οι εμπειρίες πάνω στον τομέα, τις οποίες έχει αποκτήσει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, αποτελούν το κλειδί της επιτυχημένης πορείας του έως σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Αρχοντάκης είναι Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, Διαχειριστής της εταιρίας ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΝΟΗ ΑΠΟΣΚΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ANTKAR Μ. SA, της AK GRAFF SA, της ARTEMIS REAL M. SA και της SEMPITERNAL LTD.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κρήτης και μεταξύ άλλων είναι μέλος της Ελληνικής υνομοσπονδίας Τουρισμού.