ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Antonios Karatzis

CHAIRMAN OF THE BOD & CEO

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο κ. Αντώνης Καράτζης βρίσκεται στην ηγεσία του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, εκτελώντας καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου από το 2009, ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του Ομίλου για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Τα τελευταία δέκα χρόνια, ο κ. Καράτζης έχει καταφέρει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του Ομίλου σε νέες γεωγραφικές αγορές και έχει διευρύνει τις υπηρεσίες του στον κλάδο της φιλοξενίας, προσθέτοντας το νέο 5άστερο Nana Princess, στο χαρτοφυλάκιό του.

Η είσοδος του Ομίλου στον τομέα της ενέργειας πραγματοποιήθηκε το 2016 με την ίδρυση της εταιρίας Karatzis Energy SA & CO. H ανάπτυξη αυτή υπήρξε αποτέλεσμα της αφοσίωσης του κ. Καράτζη στο όραμα για την πορεία των εταιριών του Ομίλου, καθώς και των ικανοτήτων του, τις οποίες έχει αξιοποιήσει σε όλη διάρκεια της καριέρας του. Η φιλοδοξία του να διατηρήσει την οικογενειακή κληρονομιά, υποστηρίζοντας παράλληλα την τοπική οικονομία, αποτελεί τον βασικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Ο κ. Καράτζης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ANTKAR M SA και της Artemis Real SA, Πρόεδρος της PlusPack SA και της AK GRAFF SA. Είναι επίσης κύριος μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιριών MESHPACK GMBH, Croppy Solutions LTD, KARATZIS ITALIA SRL, KARATZIS RUS LTD, ZEUS AGRI PACKAGING LTD και SEMPITERNAL LTD. Επιπλέον, είναι μέτοχος των KARATZIS SA & Co., ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΝΟΗ ΑΠΟΣΚΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε, SPAREAL IKE, KKX MARKET IKE, και KARMYL IKE.

Ο κ. Καράτζης έχει σπουδάσει στο τμήμα Διαχείρισης Φιλοξενίας (Hospitality Management) στο Glion Institute of Higher Education, ενώ συνεχίζει να διευρύνει τις γνώσεις του μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων.